Over SOAB

“Een oplossing is nooit ver weg”. Met deze insteek stappen wij als SOAB ieder project in. Ooit begonnen we, omdat consumenten te weinig inspraak kregen in ontwikkelingen rondom wonen. Klik hier om te lezen hoe het verder ging.

SOAB actueel

SOAB werkt mee aan een experiment voor meer veiligheid op de e-bike voor senioren: Safetobike. Met een Slimme Fietsbel krijgen de senioren een signaal als er een gevaarlijke situatie opdoemt. Het experiment start vrijdag 29 juni met een kick off op het Bossche Provinciehuis. Inschrijven kan nog: klik op de foto voor de link.

De watertoren

SOAB werkt vanuit de Belcrum Watertoren. Een industrieel monument waarvan SOAB de verbouwing zelf heeft ontworpen en begeleid. Meer weten over geschiedenis, bezoekmomenten of huurmogelijkheden, klik hier.

Privacyverklaring

SOAB voert veel veldwerkprojecten uit. Daarbij maken we gebruik van enquêtes, panels en b.v. kentekenonderzoeken. Allemaal projecten met privacygevoelige gegevens. Daarom heeft SOAB in het kader van de AVG een nieuwe privacyverklaring opgesteld. Die verklaring vind je hier.