Over SOAB

SOAB onderzoekt, adviseert en begeleidt projecten en ontwikkelingen op het gebied van wonen en mobiliteit. Een integrale benadering van die aspecten boeit ons het meest. Klik hier voor meer informatie.

SOAB actueel

SOAB werkt mee aan een experiment voor meer veiligheid op de e-bike voor senioren: Safetobike. Met een Slimme Fietsbel krijgen de senioren een signaal als er een gevaarlijke situatie opdoemt. Het experiment start vrijdag 29 juni met een kick off op het Bossche Provinciehuis. Inschrijven kan nog: klik op de foto voor de link.

De watertoren

SOAB werkt vanuit de Belcrum Watertoren. Een industrieel monument waarvan SOAB de verbouwing zelf heeft ontworpen en begeleid. Meer weten over geschiedenis, bezoekmomenten of huurmogelijkheden, klik hier.

Privacyverklaring

SOAB voert veel veldwerkprojecten uit. Daarbij maken we gebruik van enquĂȘtes, panels en b.v. kentekenonderzoeken. Allemaal projecten met privacygevoelige gegevens. Daarom heeft SOAB in het kader van de AVG een nieuwe privacyverklaring opgesteld. Die verklaring vind je hier.